Cuburi personalizate

"Este atat de uimitor sa-ti experimentezi creativitatea intr-un cub personalizat !"

Vom putea personaliza cubul secolului 21 "V-cube" in functie de cerintele voastre. Conditiile sunt simple:

1. Sa aveti o viziune, o idee despre ceea ce doriti sa fie imprimat pe cubul vostru, iar noi ne vom ocupa de realizarea acestuia.

2. Sa comandati cel putin 100 buc/cub. Daca doriti sa fie imprimat imaginea voastra si pe cutia exterioara a cubului, cantitatea minima de comanda va fi de 1000 buc/cub. 

Care sunt pasurile necesare realizarii cubului personalizat ? 

1. Asteptam sa ne trimiteti o fotografie, o schita, un design despre ideea voastra si sa alegeti forma cubului dorit.

2. Designerii experimentati de la V-cube vor prelucra cererea dvs. si vor reveni cu proiectul 3D.

3. Daca totul va fi pe placul vostru si designul se potriveste cu ceea ce ati gandit, ne veti da oke-ul pentru imprimare.

4. Din acel moment veti putea numara zilele ramase ( mai exact 7-10 zile lucratoare) pana cand veti primi obiectele mult asteptate la voi acasa.

Ce cuburi vom folosi in acest proces ?

In intregul proces de fabricare si imprimare a cuburilor,vom folosi doar know-how-ul(cunostintele) si dotarile celor de la V-cube, deci veti avea garantia calitatii produselor. Aceste cuburi vor fi imprimite direct in fabrica producatorului din Grecia si vor fi la fel de rapide si solide ca restul produselor de la brandul V-Cube.

Motivele personalizarii cuburilor ?

1. Construirea brandului propriu: "un cadou bine tintit". Numele marcii sau al unui produs din compania ta, va fi vizibila pe acest obiect special.

De fiecare data cand clientul tau va arunca o privire cu mandrie pe biroul lui asupra cadoului primit, sau cand acesta se va juca cu el in timpul liber isi va aminti cu placere de compania ta. In acest fel va creste notorietatea brandului tau in randul acestora. 

2. Company gifts, business gifts: Oferirea cadourilor a devenit un obicei practicat cu regularitate in lumea businessului. Tocmai din acest considerent, va trebui sa alegeti tot timpul cadouri speciale, calitative si chiar personalizate. Un cadou reusit ofera bucurie, emotii pozitive si utilitate celui care il primeste. Gama V-cube se diferentiaza de alte cuburi similare prin calitate, soliditate si rapiditate, devenind astfel un cub profesionist, reprezentativ secolului nostru si un cadou personalizat dupa conceptia voastra.

3. Cadouri pentru evenimente speciale (nunti, botezuri etc.) Nuntile si botezurile sunt evenimente extrem de speciale in viata fiecaruia om ! Tocmai din acest considerent dorim sa venim in sprijinul vostru cu o idee de cadou personalizat evenimentului. Pe de alta parte dorim sa oferim utilitate cadoului de nunta si botez printr-un cub care reprezinta secolul 21. Prin acest lucru dorim sa le oferim "tinerilor casatoriti" un impuls pentru o casnicie durabila si solida, respectiv " noului nascut" o viata frumoasa si durabila, exact caracteristicile principale ale cubului, care la finalul evenimentului sa fie oferit ca si un cadou simbolic.

 Pentru a solicita o oferta personalizata pe placul tau contacteaza-ne , iar noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp posibil ! 

 

Regulamente Smart Games