Despre Noi

Suntem o companie cu capital 100% romanesc, specializata in productia, localizarea si distributia la nivel national si regional a jocurilor si jucariilor educative, logice, precum și STEM. Membrii fondatori ai companiei Ludicus Games in anul infiintarii 2016, aveau deja experienta indelungata si knowhowul necesar pentru productia de jocuri si jucarii, respectiv dispuneau de canalele cele mai eficiente de distributie.

Participam din 2016 ca si expozanti la diferite targuri internationale precum Essen Spiele, Spielwarenmesse Nuremberg, unde promovam jocurile proprii si totodata avem oportunitatea de a interactiona cu pietele externe, cu noutatile din domeniu si putem gasi noi oportunitati pentru piata din Romania.

Centrul logistic se pozitioneaza tactic in zona de mijloc al tarii noastre in Odorheiu Secuiesc, unde dispunem de un depozit propriu de 2500 mp si spatii de birouri aferente acestuia.

Misiunea companiei noastre este dezvoltarea, localizarea sau adaptarea jocurilor si jucariilor din categoria premium care pe deoparte sunt distractive, dar pe de alta parte sa puna accent pe dezvoltarea abilitatilor si a educatiei, ca de exemplu IQ Booster sau seria Thinkfun. Ne straduim sa oferim cele mai bune conditii pentru pietele locale la preturi corecte si accesibile, de exemplu prin produsele Tender Leaf Toys, care prin calitatea lor ridicata si designul unic britanic au devenit liderul listei de vanzari. In paleta noastra de produse veti regasi deasemenea jocuri licentiate precum Harry Potter, Minecraft, respectiv Bobita si Buburuza.

Jocuriile si jucariile cu ceea mai mare varietate sunt cele din categoriile educative, cele logice si puzzle-urile pentru o persoana, printre care enumeram branduri internationale precum V-cube, Recent Toys, Hanayama, Eureka Puzzle, Moyu si Hutch. Jucariile logice nu sunt doar parte din portofoliul nostru, acestea sunt pasiunile noastre si ne laudam cu branduri proprii precum Six Making, pe care in acest moment avem tradus pe 16 limbi diferite.

Pe langa jocurile educative si cele logice, o alta linie puternica sunt jocurile de petrecere, printre care veti regasi branduri cunoscute la nivel international precum Cards Against Humanity si What Do You Meme, pentru care suntem distribuitori exclusivi regionali.

Portofoliul nostru de produse este in crestere continua, in 2022 avem peste 20 de branduri reprezentate pe piata romaneasca si pentru mai mult de 700 produse suntem distribuitori exclusivi. Deasemenea avem branduri proprii, pentru care suntem distribuitori regionali si worldwide precum: Memorace, Travelin, Six Making, Hacktrick, Quinque, Verona Twist.

Activitatea noastra se focalizeaza aproape in totalitate pe deservirea revanzatorilor si promovarea produselor, activitatea de retail fiind nesemnificativa, insa ne propunem sa oferim clientilor conditii viabile de colaborare, pentru ca produsele sa ajunga la un public tinta cat mai larg posibil.

Daca vrei sa faci parte din povestea noastra , te rugam sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri, trimite-ne conceptia ta, in asa fel vom putea gasi o solutie viabila pentru ambele parti. Colaboram cu revanzatori, asociatii, institutii publice, cu cadre didactice, dar am deservit clienti pentru company gift-uri sau cu produse personalizate.

Cu stima deosebita,

Echipa Ludicus Games

Regulamente Smart Games