Transport si livrare

Transportul este gratuit pentru comenzile care depasesc 199 LEI.

Nu exista plafon pentru comenzi minime, tocmai din acest considerent costul transportului pentru comenzile care nu depasesc valoarea mai sus mentionata, vor fi contracost adica 19.9 LEI/ transport in reteaua curierului. Toate rutele aditionale care nu sunt acoperite de reteaua curierului, vor fi taxate suplimentar pe baza costurilor de la FAN CURIER.

Livrarea

Livrarea produselor comandate vor fi expediate prin FAN Courier la adresa de livrare mentionata de client.

Termenul de predare a coletului(comenzii) este de 1 zi lucratoare de la primirea comenzii. Prelucrarea comenzilor se fac de Luni- Vineri intre orele 9-16.

Nu putem garanta predarea in 24 H in perioada Sarbatorilor, Black Friday, lunile noiembrie si decembrie din cauza numarului mare de comenzi ridicate de catre curieri.

Comenzile cu metoda de plata prin transfer bancar vor fi livrate in urma confirmarii platii corespunzatoare.

Din cauza nivelului foarte mare de aglomerare a curierilor, coletele pot suferi intarzieri in lunile noiembrie si decembrie. Pentru a te asigura de stadiul livrarii, iti recomandam sa il verifici pe website-urile curierilor, in functie de mentiunea din comanda:
FAN Courier: https://www.fancourier.ro/awb-tracking/ 

 

Garantam pentru calitatea produselor !

Comercializam doar branduri de calitate si lucram cu cei mai renumiti producatori din categoria jocurilor si jucariilor. 

Produsele vor fi impachetate si ambalate cu mare atentie pentru a preveni eventualele deteriorari in timpul transportului. Totusi, daca constatati orice defectiune la receptia produselor sau defectiuni aleatorii de fabricatie va rugam sa ne sesizati in termen de 3 zile lucratoare, iar noi va vom despagubi in cel mai scurt timp posibil .

Totodata vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele deteriorari ivite in timpul transportului, sau eventualele neconformitati aparute din cauza producatorului, insa toate costurile de inlocuire a produselor defectate vor fi suportate de catre compania Ludicus Games. In cazul in care inlocuirea produsului nu este posibil sau nu doreste clientul, vom restitui contravaloarea produsului.

Regulamente Smart Games