Pentru revanzatori:

Va oferim o gama variata de jocuri si jucarii pentru care suntem distributori Exclusivi in Romania !

Va propunem sa verificati gama noastra de produse si daca doriti sa deveniti partenerul nostru pentru revanzarea produselor veti avea nevoie de urmatorii pasi:

1. Pregatiti o scurta prezentare a businessului vostru in care sa ne precizati si canalele principale de vanzare(online, fizic sau alte canale de vanzare), pentru o eficientizare mai buna a colaborarii noastre.

2. In functie de informatiile furnizate, vom pregati o oferta personalizata de colaborare. Va oferim feed-uri, poze, descrieri, video-uri si veti avea acces la oferta noastra de distributie speciala pentru revanzatori.

Produsele pe care le reprezentam si le producem cu mandrie sunt calitative: pentru toate produsele putem dovedi garantia calitatii si avem toate licentele valabile pentru ele.

Oferta Speciala:

Oferte speciale pentru comenzi de grup: Oferim preturi speciale persoanelor care doresc sa gestioneze comenzi de grup fie ca vorbim de grupuri private, publice sau de firma. Putem oferi discounturi avantajoase pentru inceperea sau derularea unei astfel de activitati. 

Deasemenea oferim preturi avantajoase pentru solicitari venite din partea unor asociatii, institutii, scoli, gradinite care decid sa plaseze comenzi pentru articole didactice sau pentru cadouri.

Ne adresam si companiilor care doresc sa-si surprinda colegii sau partenerii de afaceri cu cadouri speciale din gama noastra de produse.

Pentru a solicita o oferta personalizata, contacteaza-ne , iar noi vom lua legatura cu tine in cel mai scurt timp posibil ! 

Regulamente Smart Games