Termeni si Conditii

Introducere

Site-ul www.ludicus.ro (denumit în continuare site) este detinut si administrat de catre societatea: 

Nume:LUDICUS GAMES SRL
CUI:RO35756687
Reg. Comert:J19/140/2016

Adresa: Odorheiu Secuiesc, Str. 1 DECEMBRIE 1918, Nr. 7, Cladirea Club Sportiv Fit.Feel, Cam.1, Etaj I, Judet Harghita, Cod postal 535600

(mai departe Societate, Vanzator).

www.ludicusgames.ro este un magazin virtual, online si orice produs din magazinul nostru online poate fi achizitionat prin intermediul comenzii online. Va rugam sa cititi cu mare atentie termenii de utilizare. Prin accesarea si utilizarea site-ului utilizatorul accepta acesti termeni de utilizare.

Vizualizarea site-ului, este complet liber, fiind accesibil din toate punctele lumii. Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe site, implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru orice dauna morala sau materiala ivita din cauza ignorarii termenelor si conditiilor site-ului.

La autentificare si prin folosirea, utilizarea acestui website, numit in continuare Site veti accepta termenii și condițiile de mai jos, motiv pentru care va rugam sa le cititi cu atentie! Acest document poate fi revizuit oricand fara anunt prealabil sau ulterior, prin actualizarea acestei pagini, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti Utilizatorii/Clientii, data modificarilor este mentionat totdeauna la sfarsitul prezentului document. Folosirea in continuare a serviciilor acestui site, inseamna acceptarea modificarilor aduse prezentului contract. Prin accesarea Site-ului ca Utilizator/Client consimtiti sa respectati termenii si conditiile prezentate in continuare precum si legislatia aplicabila.

Termenii si conditiile de mai jos se refera la cumparaturile, comenzile efectuate in cadrul magazinului on-line. Pentru a avea toate informatiile legate de conditiile comenzii si livrarii unui produs de pe site, va rugam sa cititi cu atentie cele de mai jos. In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, va rugam sa ne contactati la unul dintre datele de contact de pe website-ul nostru.

Definitii:

Utilizator/Client/Cumparator: reprezinta persoana care acceseaza site-ul, in scopuri private sau profesionale si/sau care a acceptat termenele si conditiile ale prezentului Site, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare, initiind si finalizand o comanda respectiv realizand o comanda fara inregistrare pe site, fara crearea unui cont de utilizator.

Vanzator - este comerciantul care isi vinde produsele prin intermediul magazinului online, vanzatorul incheie de la distanta un contract de vanzare a unui anumit produs cu ajutorul magazinul online.

Magazin online este site-ul, platforma virtuala pentru produsele oferite spre vanzare si pentru ajungerea la un acord intre vanzator si utilizator.

Utilizare abuziva: reprezinta utilizarea Site-ului intr-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Societatii si/sau marcii.

Comanda: reprezinta un document electronic, generat ca urmare a accesarii Site-ului de catre Client/Cumparator/Utilizator, ce intervine ca forma de comunicare intre Societate si Client, prin selectarea de produse de catre Client din cadrul celor comercializate de catre Societate.

Conditii de utilizare:

Utilizatorii/Clientii acestui Site sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare expuse mai jos. Prezentul “Termeni si conditii” sunt prevederi minimale aplicabile, utilizarea Site-ului supunandu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.

Proprietate intelectuala:

Continutul site-ului este proprietatea intelectuala al Vanzatorului. Astfel societatile isi rezerva dreptul de a interzice distribuirea, copierea, multiplicarea, arhivarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si a informatiilor existente pe acest site. Vanzatorul isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana sau entitate care incalca in orice mod prevederile cu privire la drepturile de autor si proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest Site sunt proprietatea intelectuala exclusiva a Societatii. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse. Totusi, paginile complete ale Site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a celor anterior mentionate. Vanzatorul nu garanteaza ca website-ul va functiona neintrerupt si fara erori sau ca defectele de pe website vor fi corectate. Nu va fi responsabila pentru nici un prejudiciu aparut din utilizarea sau imposibilitatea de utilizare a website-ului, chiar daca Vanzatorul sau reprezentantii sai autorizati au fost avertizati de posibilitatea aparitiei unor astfel de prejudicii. In cazul unor eventuale conflicte intre Vanzator si utilizator, se va incerca rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta pe teritoriul Romaniei, competente dupa sediul Vanzatorului, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Derularea operatiunilor de vanzare prin Site:

Comanda/confirmarea comenzii:

Nu este necesara logarea pe site, nici macar in cazul unei eventuale cumparari, desigur daca doriti puteti sa creati si un cont pentru a efectua cumparaturile dorite. Orice produs incarcat pe webshop poate fi comandat cu butonul ”Cumpara” de pe fisa de date al produsului. Prin apasarea butonului "Cumpara" produsul in cauza ajunge in cosul virtual de cumparaturi.

Datele pe care trebuie sa furnizati sunt: numele, prenumele, adresa, adresa de livrare (daca este diferita), numar de telefon, adresa de email, aceste date vor fi stocate si procesate strict pentru procesarea si livrarea comenzilor lansate conform politicii de confidentialitate.

Daca doriti sa creati un cont de utilizator este necesar sa va inregistrati cu o parola si o adresa de posta electronica (e-mail).

Sunteti raspunzator pentru securitatea parolei si datele indicate pentru inregistrare, noi raspundem pentru aceste date care sunt stocate si pastrate in conditii de siguranta conform politicii noastre de confidentialitate.

Pentru lansarea unei comenzi sau pentru inregistrare sunteti obligati sa furnizati date reale, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului, adica adresa de e-mail, numele, prenumele, domiciliul adresa de livrare, numarul de telefon.

In cazul persoanelor juridice se solicita furnizarea denumirii firmei, adresa sediului social, respectiv codul unic de inregistrare/codul fiscal.

Inregistrarea este desigur gratuita.

Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, administratorul site-ului are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze comanda/contul dumneavoastra.

Administratorul site-lui are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze comanda/contul dumneavoastra fara orice notificare prealabila si fara explicarea atitudinii sale si sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la contiutul site-ului. In cazul in care administratorii site-ului va suspenda calitatea de utilizator al site-ului nu veți fi indreptatit la primirea nici unei despagubiri.

Produsele din cosul virtual de cumparaturi pot fi vizualizate oricand, daca faceti click pe iconul cosului. Aici aveti posibilitatea sa stergeti eventualele produse nedorite, respectiv aici puteti defini cantitatea de produse din care doriti sa cumparati mai multe bucati.

Daca ati facut setarile necesare si toate produsele au intrat in cos, prin apasarea butonului "plaseaza comanda " puteti finaliza cumpararea sau apasati butonul "continua cumparaturile" pentru a adauga alte produse in cos.

Dupa trimiterea comenzii in magazinul virtual, veti primi un e-mail automat la adresa de mail indicata de Dvs., care nu se considera oferta, acesta confirma numai inregistrarea comenzii reusite si trimiterea mai departe catre noi. In baza acestora, colegii nostri, in timpul orelor de program, vor lua legatura cu Dvs. prin intermediul posibilitatilor de contact indicate de Dvs.

Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

Cumparatorul ia la cunostinta ca, dupa efectuarea comenzii de pe portal, si dupa confirmarea telefonica sau prin email de catre un angajat, intervine un contract de vanzare-cumparare, respectiv de livrare incheiat verbal pentru produsul comandat.

 Obiectul Comenzii:

Obiectul comenzii il constituie produsul/produsele Societatii cu privire la care Clientul si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei Comenzi pe Site, confirmata de catre Societate. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate de catre Societate pe Site. Societatea depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor/imaginilor expuse pe Site. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, Societatea precizeaza ca imaginea produselor au caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorului. De asemenea, unele caracteristici ale produselor prezentate pe Site, pot fi modificate de catre Societate fara preaviz sau pot contine erori de operare. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, uneori descrierile produselor pot fi incomplete, insa Societatea face eforturi considerabile de a prezenta informatiile cele mai relevante.

Produsele prezentate pe site sunt disponibile in limita stocului. In situatia in care produsul comandat nu este disponibil, administratorul informeaza cumparatorul, si in cazul in care, utilizatorul nu este de acord cu comanda unui alt produs comanda poate fi anulata. Utilizatorul poate renunta la comanda, fara a fi necesar motivarea deciziei, dar inainte de a fi preda coletul pentru livrare.

Renuntarea la comanda poate fi facut prin telefon sau printr-o scrisoare electronica expediat pe adresa de e-mail indicat pe site, inainte ca produsul/produsele sa fie expediate.

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

- neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

- invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat, in cazul platii online;

- datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe site sunt incomplete si/sau incorecte;

Se primesc comenzi, in magazinul online, 24 de ore pe zi si 7 zile pe saptamana. Acestea vor fi prelucrate in timpul programului de lucru al societatii , adica 8-16 de Luni- Vineri. 

Pretul:

Pretul produsului/produselor este acela mentionat pe Site. Pretul poate fi modificat de catre Societate, in orice moment, fara preaviz. Modificarea pretului nu se aplica acelor produse, ce au fost comandate de catre Client la un anume pret si care au fost confirmate de catre Societate la acelasi pret.

Vanzatorul poate publica pe Site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Pentru a fi aplicabil pretul produsului trebuie sa fie sincer si serios. Astfel, Societatea va atentioneaza asupra faptului ca exista cazuri cand, ca urmare a unor disfunctionalitati ale Site-ului sau erori, pretul afisat pe Site poate sa nu fie cel real. In aceste cazuri, Societatea va informa Clientul asupra pretului corect, Clientul avand posibilitatea in acest caz, fie sa-si mentina comanda, fie sa renunte la acesta, informand Societatea in acest sens.

Toate preturile afisate pe site sunt in LEI si contin TVA.

Pretul include TVA-ul de 5% sau 19% depinde de categoria produsului.

Pretul este compus din pretul produsului afisat pe site, cheltuielile de transport, depinzand de alegerea facuta de utilizator. Pretul poate fi modificat oricand de catre administratorii site-ului.

Preturile produselor prezentate pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de LEI. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice/dinamice/ prezentari multimedia/ etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Modalitatea de plata:

Plata se poate efectua în patru modalitati:

- prin transfer bancar;

- prin plata ramburs(numerar);

- plata Online cu card prin serviciul de plata NETOPIA Payments. Plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar. Carduri acceptate: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro;

Metode de livrare:

Livrarea:

Produsele comandate pot fi expediate prin FAN Courier la adresa de livrare mentionata de client. Termenul de predare a coletului(comenzii) este de 1 zi lucratoare de la primirea comenzii, doar pentru comenzile plasate de luni pana vineri. 

Nu putem asigura predarea intr-o zi lucratoare in perioada Black Friday (luna noiembrie) si in luna decembrie din cauza numarului mare de comenzi ridicate de catre curieri.

Comenzile cu metoda de plata prin transfer bancar vor fi livrate in urma confirmarii platii corespunzatoare.

Din cauza nivelului foarte mare de aglomerare a curierilor, coletele pot suferi intarzieri in lunile noiembrie si decembrie. Pentru a te asigura de stadiul livrarii, iti recomandam sa il verifici pe website-urile curierilor, in functie de mentiunea din comanda:
FAN Courier: 
https://www.fancourier.ro/awb-tracking/ 

Dreptul de retragere/Politica de returnare:

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, Clientul are dreptul sa se retraga de la cumpararea/pastrarea produsului comandat, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile.

Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre Client, intra in posesia fizica a produselor comandate.

In cazul unei comenzi privind produse multiple comandate de Client printr-o singura comanda si livrate separate, perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre Client, intra in posesia fizica a ultimului produs.

In cazul unei comenzi privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti, perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre Client, intra in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese.

In cazul unei comenzi pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinate, perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care Clientul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de catre Client, intra in posesia fizica a primului produs.

Pentru a se respecta termenul-limita de retragere este suficient sa se trimita comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Clientul trebuie sa informeze Societatea cu privire la decizia sa de a retrage de la cumpararea/pastrarea produsului, utilizand fie o declarație neechivoca, trimisa prin posta sau e-mail, fie completand urmatorul model de formular de retragere:

- Catre (se completeaza numele, adresa postala si daca este cazul, numarul de telefon si adresa de email a Societatii):

- Va informez/Va informam prin prezenta cu privire la retragerea mea/noastra din cumpararea urmatoarelor produse/ prestarea urmatoarelor servicii:

- Comandat/te la data de/ primita/te la data de

- Numele Clientului (Clientilor)

- Adresa Clientului (Clientilor)

- Semnatura Clientului (Clientilor) (doar in cazul in care acest formular este notificat pe hartie)

- Data (data completarii)

Declaratia neechivoca/formularul de retragere se trimite la adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

Societatea va transmite fara intarziere, prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

In caz de retragere, Societatea va rambursa suma primita de la Client, in termen de 14 de zile de la data la care Societatea este informata cu privire la decizia Clientului de a se retrage de la pastrarea produsului. Societatea poate amana rambursarea pana la data la care primeste inapoi produsele.

Societatea va efectua aceasta rambursare prin cont bancar la aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul si-a exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare. In orice caz, Clientului nu i se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Produsele in legatura cu care s-a invocat dreptul de retragere, vor fi expediate de catre Client fara intarzieri nejustificate si in decurs de maximum 14 zile de la data la care s-a comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Clientul va suporta costul direct al returnarii produselorClientul este responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari.

Care este politica pentru returnarea produselor?

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat impreuna cu toate documentele care l-au insotit. Cumparatorul va suporta costurile de transport pentru returnarea produselor.

Nu pot fi returnate produsele care:

- depasesc termenul de 14 de zile de la data primirii;

- includ servicii aditionaleday care au facut obiectul unei comenzi speciale;

- au fost distinct personalizate la cererea Cumparatorului;

- prezinta urme de lovire sau deteriorare;

- prezinta urme vizibile de uzura;

- lipsesc unele elemente, componente;

Informatii aditionale:

Modificarea sau anularea comenzilor:

Modificarea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa info@ludicusgames.ro. Acceptarea modificarilor solicitate nu este garantata. Modificarea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de modificare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Anularea unei comenzi certe se poate face numai prin cerere scrisa, trimisa pe adresa info@ludicusgames.ro. Anularea comenzii nu este garantata. Anularea este acceptata doar daca solicitarea se face in timp util, daca produsele nu au fost deja comandate, expediate sau pregatite de livrare. Raspunsul la solicitarea de anulare se va trimite prin email, la adresa mentionata de client in formularul de comanda.

Reclamatii:

Semnatura de primire din partea beneficiarului produsului livrat, se considera ca acceptare a calitatii, a cantitatii si livrarii in bune conditii a produsului, si nu lasa loc reclamatiilor ulterioare privitoare la calitatea sau nelivrarea completa a produsului/produselor.

In cazul in care produsele nu sunt livrate sau sunt livrate incomplet, sau in cazul oricaror nemultumiri, Clientul trebuie sa trimita o cerere scrisa pe adresa info@ludicusgames.ro, in care sa descrie situatia aparuta. De asemenea, ne poate contacta la numarul de telefon afisat in sectiunea "Contact" de pe Site.

Societatea va raspunde Clientului in termen de maxim 10 zile lucratoare de la primirea reclamatiilor si va face tot posibilul pentru solutionarea problemei Clientului. 

Raspunderea Societatii:

Societatea nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere suferita de catre Client in situatia in care aceasta respecta prevederile prezentei termeni si conditii. Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii Site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri de pe Site.

Societatea nu este responsabila pentru daunele directe si/sau indirecte de orice fel pe care Clientul sau oricare terta parte o poate suferi in baza prezentei termeni și conditii pentru situatia in care isi indeplineste toate obligatiile rezultate din acesta. Societatea nu poate fi trasa la raspundere pentru daune directe si/sau indirecte care rezulta din utilizarea necorespunzatoare a produselor dupa livrare si in special pentru degradarea acestora dupa livrare. De asemenea Societatea nu asuma nici o raspunde pentru intarzierile cauzate de furnizori si/sau transportatori.

Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau a modifica continutul site-ului www.ludicusgames.ro, va fi considerata o tentativa de fraudare si poate antrena raspunderea penala a faptuitorului, cauzand punerea in miscare a cercetarii penale impotriva acelora care au incercat acest fapt.

Garantii:

Toate produsele comercializate de catre site, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si a politicilor comerciale ale producatorilor, produsele sunt noi in ambalajele corespunzatoare.

Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.U.G. 174/2008 cu completarile ulterioare din OUG 140/2021., privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, va confera dreptul de a beneficia de garantie pentru produsele comercializate fara ca acestea sa ii afecteze celelalte drepturi conferite prin lege. Produsul care nu este conform sau prezinta vicii ascunse vor fi fie inlocuite, fie restituita contravaloarea acestora in cazul in care nu pot fi inlocuite. 

Garantia este de 12 luni si se acorda doar pentru defectele de fabricatie sau produselor care au fost utilizate sub rezerva respectării conditiilor de utilizare, manipulare, depozitare si exploatare.

Pentru a beneficia de garantie produsele trebuie returnate la sediul furnizorului pentru constatare, datele sunt mentionate mai jos. Cumparatorul trebuie sa asigure pregatirea coraspunzatoare a produselor pentru transport, cu toate componentele originale incluse chiar si cele defecte la sediul furnizorului. Ludicus Games SRL suporta transportul pentru toate produsele care vor fi constatate cu probleme de garantie sau de calitate, in caz contrar aceste costuri vor fi facturate clientului cu ocazia returnarii produselor la client. Transportarea produselor se vor face doar prin intermediul curierilor autorizati.

Pentru a beneficia de transportul gratuit trebuie sa luati legatura inaintea trimiterii coletelor cu furnizorul Ludicus Games SRL.  

In cazul in care produsele au fost reparate sau inlocuite, perioada de garantie se prelungeste cu intervalul in care produsele s-au aflat in service. Cazurile de garantie se rezolva in maxim 30 zile calendaristice de la data primirii si constatarii defectelor de catre echipa Ludicus Games SRL.

Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeași stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele si folie intacte si impreuna cu toate documentele care le-au insotit.

Vanzatorul nu poate fi tras la raspundere pentru eventualele deteriora ivite in timpul transportului, sau eventualele neconformitati aparute din cauza producatorului, insa toate toate costurile de inlocuire a produselor defectate vor fi suportate de catre compania Ludicus Games. In cazul in care inlocuirea produsului ne este posibil sau nu doreste clientul, vom restitui contravaloarea produsului.

Garantia nu se ofera:

  • in cazul in care produsul prezinta urme de accident (zgarieturi, crapaturi, arsuri),
  • in caz de intretinere necorespunzatoare,
  • in caz de utilizare necorespunzatoare,
  • pentru uzura normala a produselor,
  • pentru produsele care nu vor fi insotite de factura sau bonul fiscal cu care au fost achizitionate produsele si pe care sunt mentionate datele vanzatorului si data cumpararii (in copie sau original)

Datele de contact: Strada 1 Decembrie 1918, Nr.7, Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita. Telefon: 0735 167 630 / 0733 059 371. Adresa de email: info@ludicus.ro

Raspundere:

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si a Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

Prin crearea si utilizarea Contului, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul isi asuma raspunderea pentru mentinerea confidentialitatii datelor de Cont (user si parola) si pentru gestionarea accesarii Contului, si, in masura permisa de legislatia in vigoare, este responsabil de activitatea derulata prin intermediul Contului

sau

Prin crearea Contului si/sau utilizarea Continutului si/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile Site-ului in ultima versiune actualizata care este comunicata in cadrul acestui Site, existenta la data crearii Contului si/sau utilizarii continutului si/sau la data plasarii Comenzii.

Ulterior crearii Contului utilizarea Continutului echivaleaza cu acceptarea modificarilor intervenite asupra Termenilor si Conditiilor Site-ului si/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor si Conditiilor Site-ului.

Newsletter:

Atunci cand utilizatorul se inregistreaza in magazinul online, acesta poate sa fie de acord in mod expres sa primeasca prin posta sa electronica si pe telefonul mobil anunturi de la Vanzator, precum si mesaje referitoare la comenzi si confirmari privind modificarea datelor sale. Utilizatorul poate renunta in orice moment la primirea anunturilor prin posta sa electronica si pe telefonul mobil: Prin utilizarea link-ului "dezabonare". Vanzatorul isi rezerva dreptul de a alege cui sa trimita anunturi, precum si de a elimina din baza sa de date utilizatori care si-au exprimat acordul de a primi anunțuri. Procedarea, stocarea si utilizarea datelor de contact furnizate se va realiza conform normelor legale aplicabile de GDPR respectiv conform politicii de confidentialitate.

Cesionarea și subcontractarea:

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Forta majora:

Niciuna dintre parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea/executarea cu intarziere/executarea necorespunzatoare a obligatiilor sale, daca o astfel de executare/neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, asa cum este acesta reglementat de legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – jurisdictia:

Prezentul termeni si conditii sunt supuse legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti competente din Miercurea Ciuc.

Politica de confidentialitate:

Societatea prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la Utilizatori/Clienti a datelor personale necesare executarii comenzii si se obliga sa respecte dispozitiile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele obtinute de catre Societate vor fi stocate in baza sa de date, iar Societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau folosirii ilegale. Pentru executarea comenzii, Societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la Clienti catre, aceste transmiteri de date nefiind considerate incalcari ale prevederilor legale, prin acceptarea termenelor Utilizator/ Clientul acceptand acest lucru. Procesarea si trimiterea datelor se realezeaza intotdeauna in conformitate cu Politica de confidentialitate al Societatii.

Politica de confidentialitate promovata de Vanzator explica in ce mod utilizam noi orice tip de informaie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.

Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).

Vanzatorul/societatea nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenzile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenzilor sau a livrarii.

Informatiile colectate includ: numele, datele de identificare ale companiilor, adresa de livrare, adresa de facturare si/sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi.

In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site.

Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori/cumparatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de această politica, pentru a-si reactualiza preferintele cu privire la procesarea datelor cu caracter personal. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal:

Societatea va retine datele dvs. personale si le va folosi numai in scopul de procesare a comenzilor lansate, reclama, marketing si publicitate, precum si in scopul informarii Clientilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este cea de procesare a comenzilor lansate online, reclama, marketing si publicitate. Datele fiind necesare Societatii pentru a informa clientii cu privire la situatia contului lor, cu privire la evolutia si starea comenzilor lor, precum si la evaluarea produselor si serviciilor oferite. Societatea poate notifica clientii sai cu privire la ofertele sale curente prin newsletter-ul, putand trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Clientul accepta sa primeasca de la Societate mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Societatii) la adresele de e-mail comunicate Societatii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Societate si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai Societatii, precum si alte companii din acelasi grup cu Societatea. Prin inscrierea pe Site/efectuarea unei Comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, Utilizatorii/Clientii declara ca sunt de acord ca datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Societatii si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale ss fie stocate si utilizate conform Politicii de confidentialitate. Pentru informatii cu privire la procesarea datelor dvs. va rugam sa accesati si sa lecturati Politica noastra de confidentialitate.

Termene si conditii acestui site au fost actualizati la data de: 01. 02. 2022

Regulamente Smart Games